nieuw seizoen (2019-2020)

Velen genieten nog van de zomervakantie en toch staat het nieuwe seizoen al voor de deur met veel vertrouwde activiteiten en enkele wijzigingen.

De Koren (Popkoor Atlantis Alkmaar, Popkoor Hoorn en het Pisakoor ZVJL) gaan vanaf eind augustus weer van start. Beide Popkoren, aangevuld met leerlingen van de Groepszangles Wijdenes, werken toe naar een gezamenlijk optreden tijdens het door mensen van Atlantis georganiseerde Festival “Thank you for the Popmusic” op 20 oktober in de Grote Kerk in Alkmaar. Wij zijn daar als één van 6 regionale koren de openingsact. Heb je zin om te komen meegenieten, check dan via bovenstaande link hoe je aan kaarten komt. Popkoor Hoorn tekent, weer in combinatie met de zangleerlingen, voor een heel bijzonder optreden tijdens het “Theater van de Nacht” op 26 oktober bij MAK-Blokweer.

Mantrazang: We starten weer op zaterdagochtend 31 augustus met het samen zingen van de vertrouwde prachtige mantra’s, in PISA. Dat blijft hetzelfde. Wat er veranderd? We zingen voortaan nog maar 1 x per maand, en dat zal meestal op de 3de zaterdag zijn. Houd hiervoor de activiteitenkalender in de gaten. Tevens heb ik het voornemen om eens in de zoveel tijd een langere bijeenkomst te houden, waarbij de mantrazang gecombineerd kan gaan worden met andere mooie muzikaal-meditatieve activiteiten, zoals “Dansen van Universele Vrede” (i.s.m. Nicoline Kortbeek). Meer hierover zodra dit bekend wordt.

Zangles: Op vrijdagochtend kun je meedoen met de groepszangles in Wijdenes. Maximaal 10 deelnemers. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Op maandagochtend, dinsdagochtend en af en toe op woensdagochtend heb ik ruimte voor het geven van individuele zanglessen.

Aanmelden of meer informatie: via deze site, via info@muziekfeestje.nl, of 0623965863.

Blijf op de hoogte via deze site of door je te abonneren op de nieuwsbrief (2x per jaar, zie rechter kolom).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.