reacties GezondZingen koor

Hierbij wat reacties van de deelnemers aan de pilot in april 2022.

Er is nog ruimte voor deelnemers voor de doorstart in september 2022. Opgeven via deze pagina.

man: “Deze aspecten spreken mij het meest aan:

1. ademhalingstechniek, stemoefening en -ontwikkeling

2. plezier van samen zingen zonder verdere ambities van meerstemmige liedjes

3. en de gezelligheid is voor mij ook belangrijk: nieuwe mensen leren kennen die ook van zingen houden”

vrouw: “De afgelopen 3 woensdagochtenden heb ik als heel positief ervaren. Ik zag er eerst een beetje tegenop maar jij stelde mij en ik denk ook zeker de anderen op het gemak. In eerste instantie dacht ik misschien, ik vind het nogal oubollige liedjes, maar na met zijn allen zo aan het zingen te slaan vond ik het prachtig! Ik werd er ook enthousiast en blij van. Het gaf mij niet alleen lucht in mijn longen maar ook in mijn hoofd en dat is precies wat ik denk nodig te hebben. Kortom ik ga graag door en ik wil je wel laten weten dat jij voor mij het verschil maakt!”

vrouw: “Wat bij me aansluit: lieve mensen, mooie liedjes, veilige sfeer, ruimte voor improvisatie, variatie, uitstekende tijd en plek, goede begeleiding, en nieuwe kennis op kunnen doen.”

vrouw: “Voor mij zijn het samen zingen, sociale aspect en de aandacht voor ademhaling en klinken allemaal belangrijk en passend voor mij. Doet me echt goed.”

vrouw: “Ik had geen idee wat ik kon verwachten toen ik mij aanmeldde en het is eigenlijk boven verwachting geworden. Leuke mensen (alsof je ze al jaren kent) en de ontspanning erna is groots.”

Reacties zijn gesloten.