muziekactief

Hieronder versta ik activiteiten gericht op activering, verlevendiging en verstrooiing van individuele personen of groepen. In mijn geval betreft het dan activiteiten met muziek.  Een speelse en creatieve muzikale activiteit of intermezzo tijdens uw speciale bijeenkomst.

hoe het werkt

De activiteiten vinden plaats op je eigen locatie. Naast de diverse mogelijkheden voor een muziekfeestje op aanvraag kun je ook de agenda raadplegen om te zien welke open activiteiten al gepland staan. De activiteiten worden verzorgd door Klaas Kloppenburg, soms samen met anderen.

Ik werk ad hoc samen met theatermaakster Maretty van de Mosselaar van VERHIP in een combinatie van theater en muziek voor verschillende doelgroepen, waaronder ouderen.

kosten

Je vindt de kosten per activiteit op de betreffende pagina. Als vuistregel geldt ongeveer 12,50 p.p., en daarbij komen nog de reiskosten en BTW (Hoog tarief; Bij kinderfeestjes is dit 0% !) Dit is inclusief gebruik van de instrumenten.

reactie

van Nathalie op een “Bijzonder verjaardagsfeestje”:

Als onderdeel van mijn verjaardagsfeestje met vriendinnen heeft Klaas een workshop met muziek en zang verzorgd. Een voor een probeerde ik samen met een vriendin onze vriendschapsrelatie te spelen, heel bijzonder om te horen wat er dan ontstaat! Daarna nog heerlijk samen intuïtief gezongen en dat alles op een hele ontspannen fijne manier begeleid door Klaas. Een aanrader!

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.