maak je Eigen Lied

Maak je eigen lied

Maak je eigen clublied met de voetbalclub

Een leuke manier om met stem en zingen aan de slag gaan is het maken van een Eigen Lied. Heel geschikt voor groepen die voor een speciale gelegenheid een lied willen creëren.
Het hele proces wordt begeleid: van nadenken over een thema tot schrijven van een tekst, van zoeken naar een melodie tot meerstemmigheid bedenken en ten slotte eventueel het resultaat opnemen.
Het maakt niet uit op welk muzikaal niveau je zit, of je zelf een instrument bespeelt of hoeveel materiaal je al hebt om aan de slag te gaan.
Het resultaat van veel plezier is de presentatie van het lied en eventueel een opname op CD.

praktisch

Maak je eigen Lied duurt minimaal 2 uur, meestal ca. 3 uur.
Maximum aantal deelnemers: 15.
Kosten: 55 euro per uur. Daarbij komen nog de reiskosten en eventuele kosten van het maken van de CD (studiotijd en materiaalkosten).

Reactie

van moeder Monique, op het, zoals zij het noemt: “Cool liedje maken en opnemen voor tieners”

Lied maken als verjaardagsactiviteit

Lied maken en op CD zetten, als verjaardagsactiviteit

“Ook voor tieners heeft Klaas hartstikke leuke muziekfeestjes. Op locatie, dus lekker makkelijk. De meiden (12/13 jaar)hebben in drie uur tijd een liedje geschreven en ingezongen. Onder begeleiding van Klaas met ENGELENGEDULD!
De CD had ik twee dagen later al in huis.
Ze vonden het fantastisch, Charlotte wil het nog een keer doen, maar dan met een kleiner groepje. (10 meiden was wel veel) Leuke tip: maak daarna foto’s van de dames in hun beste kloffie met de nodige make-up en je hebt een hoesje voor de CD.
Klaas, enorm bedankt!
Groeten, Monique”

Reacties zijn gesloten.