GezondZingen Koor

Profiteer van de heilzame werking van gezamenlijk zingen.

UPDATE: We hebben een succesvolle pilot achter de rug met 8 deelnemers. Lees binnenkort hier hun testimonials. Doorstart bij voldoende deelname mogelijk in mei en anders vanaf september 2022.

Het GezondZingen koor gaat uit van de positieve werking van gezamenlijk zingen, zowel op lichamelijk als geestelijk niveau. Doelgroep is o.a. mensen met een langdurige of chronische aandoening (bijvoorbeeld COPD, astma of ‘post-COVID-19′) die hierbij ondersteuning zoeken. (Er is op internet veel informatie en onderzoek te vinden, zoals op mijn website).

Het is een gemengd koor, van alle leeftijden en je hoeft niet  goed te kunnen zingen, als je het maar fijn vindt om te doen.

Gezond zingen!

Tijdens de bijeenkomst wordt er aandacht besteed aan bewustwording van ontspannende en ondersteunende ademhaling, houding, lichamelijk en geestelijk welbevinden en genieten van mooie liedjes. Repertoire: liedjes die je uitnodigen meer in je lichaam aanwezig te zijn, en minder in je hoofd. Dus waarbij de woorden iets minder belangrijk zijn: Wereld- en Volksmuziek, Mantra’s, etc.

Tijd: Woensdagochtend van 10:30 tot 12:00 met een koffiepauze van 11:15-11:30.

Locatie: Wijkcentrum de Huesmolen (De Huesmolen 60, 1625 HZ Hoorn). Hier is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Kosten: De tarieven en voorwaarden vind je hier. Je betaalt per periode van ca. 11 weken vooruit. Inschrijving €15,00

Reacties zijn gesloten.