beeld & geluid

Video voorbeelden

Mijn eerste heuse filmscore (ook al is het maar 1 minuut 15) ! In het verleden heb ik wel vaker Soundscapes gemaakt voor performances, voorstellingen, etc. Maar net toen ik een tijdje geleden dacht dat het wel eens leuk zou zijn om een videoclip te maken bij een van mijn covers of composities zag ik deze “Producer Competition: Produce This #39” op #Metapop. De video werd bijgeleverd. Voor de muziek moesten we gebruik maken van minstens één sample uit een hoeveelheid bijgeleverde Vocale samples. Leuk om te doen!
Hope you like!

Klaas brengt ode aan een Held: Tijdens het Open Podium op donderdag 21 januari 2016 op de Vrijeschool Parcival in Hoorn zong ik als afsluiter van een hele lijst mooie optredens van leerlingen en ouders. Je hoort het publiek meeklappen en zingen: mooi! Eigen begeleiding m.b.v. Studio One. Dit filmpje met veel dank aan Laurens Reij!

Muziekfeestje aan en in het water, tijdens Festival “Drijfveer”, op het Strandje van Schellinkhout, 23 mei 2010.

Audio voorbeelden van opnames en een aantal interviews.

2005-01-09-16-10-58-Dragons-Avanturijn-002

Ligconcert van de Dragons in Avanturijn, Utrecht


“Bestemming”
Deel 6 uit een Ligconcert door de Dragons. Hierbij kwamen de woorden over “Bestemming” spontaan op.
Coconutlied: Een ‘eigen lied’, gemaakt door 6 dames van de Coconutgrove en opgenomen in de studio bij Klaas.

20031223 interview Schiffers : Interviewtje met Hans Schiffers (radio 2) over Emoties in muziek. Hoe kijk ik daar vanuit de muziektherapie tegenaan?

20050322 Interview Schiffers : Interviewtje met Hans Schiffers (radio 2) over Lentemuziek. Wat geeft een liedje een typisch lentegevoel?

Reacties zijn gesloten.