drumcirkel

Drumcirkel bij MAK-Blokweer

Drumcirkel bij MAK-Blokweer

Tijdens een drumcirkel staat contact en plezier maken en even lekker op een eenvoudige manier muziek maken voorop. Je hoeft er geen muzikale ervaring voor te hebben. Een Drumcirkel is een vorm van geïmproviseerd samenspelen op allerlei soorten slagwerk. Van Djembee tot triangel, van tamboerijn tot sambabal. Je bent er vrij in zelf het soort slagwerkinstrument kiezen waar je op dat moment zin in hebt.
Ik zorg voor een aantal basisvoorwaarden:

  • wat achtergrondinformatie over de gebruikte instrumenten;
  • speeltips om op een goede, veilige manier, het beste uit je instrument te halen;
  • aanwijzingen die zorgen voor structuur en opbouw en het spel aan de gang houden.

praktisch

drumcirkel

Drumcirkel bij MAK-Blokweer

Duur: anderhalf uur. Locatie: MAK-Blokweer, Blokker (Hoorn), of op uw eigen locatie. Aantal deelnemers: minimaal 10, maximaal 45. Kosten: €20 p.p. Groepstarief vanaf 20 personen: €350. Dit is inclusief gebruik van de instrumenten. Daarbij komen nog de reiskosten naar uw locatie.

Voor scholen gelden andere tarieven (op aanvraag).

reacties

Graag doen wij op onze feestjes iets creatiefs met onze gasten. De workshop van klaas was een complete verassing voor iedereen. Iedereen kon meedoen, ook onze kleinkinderen van 3,4,6 en 8 jaar. Verwondering over de bijzondere instrumenten, zowel slagwerk als instrumenten uit verschillende werelddelen. Plezier in het samenspelen,vooral de solo’s waren prachtig en iedereen deed enthousiast mee. Voor herhaling vatbaar. Geweldig, nogmaals dank je wel Klaas.

Reacties zijn gesloten.