groepszangles

“Zingen is de meest natuurlijke behoefte van ieder menselijk wezen en iedereen heeft een stem.” (Zoltán Kodály, Hongaars musicus en componist)

Je kunt ook (leren) zingen in een groep.

➕ je zingt lekker samen én dat dit iets veiliger kan voelen voor je.

➕ de kosten zijn veel lager dan bij individuele zangles

➖ je leert zangtechnisch minder snel dan bij individuele zangles.

Zingen in een boomgaard in Wijdenes

Momenteel loopt er één zanglesgroep, op vrijdagochtend van 09:15 tot 10:30, in Wijdenes. Het is een doorlopende groep. We doen formeel geen optredens, maar in sommige gevallen kunnen leerlingen vrijwillig meedoen aan optredens van een van mijn koren. De laatste repetitie vóór de Kerst zingen we kerstliedjes en zijn familie/vrienden welkom.

De liedjes die we zingen zijn terug te vinden in een Spotify Afspeellijst, ook de backing-tracks.

Vakantie: Over het algemeen houden we de schoolvakanties aan. In ieder geval 6 weken in de zomer en twee weken in mei en met kerst.

Kosten: €22,50 per hele maand, ongeacht het aantal lessen (aantal vrijdagen in de maand varieert). Je krijgt hiervoor, per maand vooruit, een factuur die je binnen 10 dagen dient te betalen. Er is een maand opzegtermijn. Losse les: €8,00
Koffie/thee: €0,50, ter plekke afrekenen in de bus (van Beata, waar we repeteren).

We hebben een groepsapp voor last minute berichten van mij aan de groep. Erg handig als je daaraan meedoet. Zelf afzeggen doe je bij mij persoonlijk.

Je kunt meer informatie vragen of je aanmelden via onderstaand formulier:

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.