PISAkoor “Zingen voor je Leven”


Sinds 31 maart 2010 begeleid ik het PISAkoor “Zingen voor je Leven. Onze thuisbasis is PISA (voor mensen met kanker en hun naasten) aan de Draafsingel 59 in Hoorn.
Een bijeenkomst heeft twee delen: eerst doen we oefeningen, gericht op ontspanning, stem- en ademwerk en stemvorming. Hierna zingen en oefenen/opbouwen van repertoire. Een aantal malen per jaar doen we in of buiten PISA optredens met het koor, zoals vlak voor kerst tijdens “Herberg Hoorn”.
Het Pisakoor vindt zijn oorsprong in het landelijke korennetwerk van Stichting Kanker in Beeld als Zingen voor je Leven koor. In deze koren wordt gezongen door mensen die met kanker te maken hebben (gehad). Intussen is het koor echt een integraal onderdeel van het aanbod van PISA.

Je kunt altijd direct meedoen, er zijn geen wachttijden of toelatingsprocedures. Je hoeft geen zangervaring te hebben, het plezier in zingen staat centraal. We repeteren in de even weken op de woensdagochtend van 10:00 tot 12:00 in Pisa, Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn. Vanaf 09:45 staat koffie en thee klaar. Contributie: €60,- per half jaar.

Kom vrijblijvend een keer meedoen. Aanmelding via Pisa

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.