te oud om te zingen?

zing jezelf jong

Sinds ik zangers aan het werven ben voor het nieuw op te richten Popkoor Hoorn (start op 8 januari met een kennismakingsproject “80’s” liedjes) heb ik een aantal keren de vraag gekregen: “Is er een leeftijdsgrens om mee te mogen zingen?”

Voor al mijn koren geldt eigenlijk dat er geen leeftijdsgrens is. Je affiniteit met het repertoire van bijvoorbeeld de popkoren (Popkoor Atlantis(Alkmaar), Popkoor Hoorn) bepaalt of je hier in past. Als je houdt van popmuziek, dan ben je nooit te oud voor een popkoor, vind ik. Mijn andere koor, het Zingen Voor Je Leven PisaKoor Hoorn, heeft weer een heel ander criterium, waarom mensen hier graag komen zingen, namelijk: ze hebben op één of andere manier te maken gekregen met de ziekte kanker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.