Stap je ook in?

Nog twee repetities én de uitvoering op 26 februari te gaan en dan is het “80’s Project” van Popkoor Hoorn helaas alweer voorbij. Dus is dít het moment om je op te geven voor de doorstart van dit leuke nieuwe popkoor. Kom je een keer vrijblijvend meedoen?

Vanaf 5 maart gaan we door met de wekelijkse repetities op de dinsdagavond bij Chéz Dick, Ramen 10, van 20:00 tot 22:00 (met 20 minuten pauze om 21:00), waarbij we het repertoire verder zullen uitbreiden.

Repetities: Het seizoen loopt van september t/m juli. Ik hanteer het systeem van 4 periodes van elk ca. 11 weken/repetities. Je betaalt dan zo’n €75,95 per periode. Je kunt in principe per periode meedoen. Je hebt een maand opzegtermijn. Inschrijfkosten: €15,00 (behalve als je doorstroomt vanuit een project). Pauzedrankje is voor je eigen rekening.
Vakantie: Over het algemeen houden we de schoolvakanties aan. In ieder geval 6 weken in de zomer en twee weken in mei en met kerst.
Optredens: Hier moeten we nog samen onze weg in zoeken, wat betreft hoe vaak en waar. Ik hoop op zo’n 2 à 3 optredens per jaar. Dit geeft ons een doel om naar toe te werken. De optredens kosten net zoveel als een repetitie en dit wordt extra doorberekend. Tenzij het een optreden betreft waar een vergoeding tegenover staat. Die wordt dan eerst in mindering gebracht op mijn kosten.

Repertoire: Allereerst: We zijn een popkoor, dus het repertoire zal popmuziek zijn. Hoewel deze categorie ook heel breed is!
De keuze voor het repertoire bepalen jullie grotendeels zelf, op één van de volgende manieren:
1. Wanneer het nodig is met nieuwe liedjes te starten, stel ik een lijst samen waarop gestemd kan worden (zoals bij het “80’s project”). Meeste stemmen gelden.
2. Soms komt een koorlid of ikzelf spontaan met een suggestie voor een lied. We kijken dan tijdens een repetitie of hier genoeg draagvlak voor is.
Een belangrijk criterium waaraan een lied moet voldoen voor het koor is of er een goede backing-track /karaokeversie van is.  Tenzij het natuurlijk een à capella versie (alleen zang) betreft.

Een keer vrijblijvend meedoen? Opgeven: bij dirigent Klaas Kloppenburg: 06 23965863 of via de contactpagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.