MantraZang

Pavamana Mantra (Asato ma Sat gamaya…)

Samen mooie klanken en liederen zingen om tot ontspanning, verstilling en verdieping te komen. Zelfmassage voor lichaam en ziel.

Update: als LIVE bijeenkomsten weer mogelijk zijn houden we ons aan de richtlijnen van RIVM en Koornetwerk Nederland.

MantraZang kan trouwens ook online.

Wil je je kunnen ontspannen en verbonden voelen met jezelf én anderen. Kom dan zaterdagochtend naar Mantrazang in Pisa om een krachtige impuls te geven aan die gewenste ontspanning met als bonus een diep gevoel van verbinding met jezelf. Maak ruimte in die ontspanning om te kunnen focussen op wat aandacht verdient. Gewoon door meezingen op de steun van de andere stemmen en de zich herhalende woorden en klanken. Ervaar zelf de positieve effecten die muziek/zingen en gecontroleerd ademen heeft op je geestelijk en lichamelijke welbevinden.

De Mantra (letterlijk vertaald: ‘geestgereedschap) kan louter uit klank bestaan, en die klank, die uit trilling bestaat, heeft een effect op jouw eigen ‘trilling’, je lichamelijke en geestelijke toestand, je energie en emoties.

Handig om een opschrijfboekje en potlood (+gum) mee te nemen. Als je een lied helemaal nog niet kent, kan het fijn zijn om de teksten (en handhoudingen) op te schrijven. Je kunt na het zingen dan ook kort schriftelijk reflecteren op hoe het was om deze mantra te zingen.

Reactie van een deelnemer:

“Wat was het weer een Zegen deze ochtend Mantrazang ✨. Heerlijk om er zo veilig diep in te kunnen duiken in deze fijne groep! “

We zingen 1x per maand, meestal op de 3de zaterdag (kalender), van 10:30 tot 11:30 in Inloophuis Pisa, Draafsingel 59, 1623 LC Hoorn. Station Hoorn is vlakbij. Parkeren kan op 5 minuten loopafstand in de buurt van het station, in parkeergarage het Jeudje of op het RAC terrein.

Kosten (vooraf te betalen): zie tarieven.

Man should no more breathe through his mouth than he would attempt to take food through his nose. (Yogi Ramacharaka)

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.