Een film zien en zingend herbeleven!

scene uit "As it is in heaven"

scene uit "As it is in heaven"

Dat kan op zaterdag 4 februari 2012 in dorpshuis “De Wiekslag”, Molenweg 25, Wijdenes.

Ik zal alle aanwezigen van 13.00 tot 17.00 uur begeleiden in doen wat de hoofdrolspelers in de aangrijpende film “As it is in heaven” ook doen: al zingend hun hart luchten.

Dat belooft een heerlijke middag in februari te worden!

Het gaat in deze Zweedse film om een koordirigent, die een hartaanval krijgt en daardoor een stapje terug moet doen. Hij besluit terug te keren naar zijn geboortedorp en daar een koor op te richten. Voor één van de koorleden, die al heel lang wordt mishandeld door haar man, schrijft hij een lied, dat ze zelfs solo gaat zingen. De fysiek en emotioneel beschadigde vrouw zingt onder meer dat ze “vrij en sterk” wil zijn en dat ze “wil voelen dat ze leeft”.

In de workshop zullen we elkaar inspireren de belemmeringen bij het zingen weg te laten vallen. Je zingt met je hart en vanuit je ziel en je laat je bijvoorbeeld niet door het denken blokkeren. Deze zangworkshop geeft je de kans om te ervaren wat er diep in je hart leeft.  Ook mensen zonder zangervaring en ‘die niet kunnen zingen’ kunnen aan deze workshop deelnemen en zullen er veel plezier aan beleven.

scene uit "As it is in heaven"

De vertoning van deze film wordt georganiseerd door de NBvP Vrouwen van Nu afd. Wijdenes/Oosterleek en de Brede School Wijdenes.

Wie deze film wil zien, kan een mailtje sturen naar afrahoffer@kpnmail.nl of bellen met Thera Bakker 0229-501767 of Hannie Koolhaas 0229-503484 tussen 17.00 en 19.00 uur.

RESERVEREN IS GEWENST !

De kosten voor deze film met zangworkshop zijn € 5,00.

Aanvang: 13.00 uur. De zaal is open om 12.30 uur.

IEDEREEN IS VAN HARTE WELKOM! (ook niet-leden)

(Tekst aangeleverd door NBvP Vrouwen van Nu, aangepast door Klaas Kloppenburg)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.