cirkelzang

“…Dan geven we wat in ons is, we brengen het in klank naar buiten. Onze eigen klank, uniek, afwijkend, eigenaardig. We doen niet ons best om te zingen wat we denken dat anderen willen horen of hoe het het beste lijkt te passen bij wat anderen zingen. We volgen onze eigen, innerlijke muziek. En in het beste geval voelen we dat we niet zelf zingen, maar dat we worden gezongen. Dan wordt het goddelijk mooi. (Jan Kortie, “Jouw ziel wil zingen”, Ten Have, 2012)

Bij Cirkelzang komen we in een cirkel met onze stem en eenvoudige instrumentjes op een meditatieve manier tot samenklank. Hierbij staat onze eigen intentie en focus voorop: wil je voor iemand of iets spelen en zingen? Is er misschien een vraag waar je mee zit? Wil je gewoon een leuke tijd samen met anderen? Houd er rekening mee dat het bij cirkelzang gaat om geïmproviseerd samenspelen en zingen. We zingen dus geen bestaande liedjes. Maar als je hier voor open staat komt het altijd goed. Er wordt niks van je verwacht wat je niet uit jezelf zou doen.

praktisch

Duur: anderhalf uur. Op uw eigen locatie. Aantal deelnemers: minimaal 8, geen maximum. Kosten: 12,50 p.p. Bij meer dan 25 personen is de vaste prijs 300 euro. Dit is inclusief gebruik van de instrumenten. Daarbij komen nog de reiskosten.

reacties op CirkelZang:

Het heeft mij geraakt.
Ik durf nooit te zingen, maar nu heb ik heel voorzichtig meegedaan.
Ik begrijp het niet, maar vond het heel leuk.
Ik heb een antwoord gekregen op mijn vraag!
Het was heel mooi.
Eventjes openden zich de poorten naar het Paradijs.
Een stuk wrok is opgelost.

Reacties zijn gesloten.